Alkalmi és divat smink

Alkalmi és divat smink

Az alkalmi smink, elengedhetetlen eleme az igényes megjelenésünknek. A szép öltözet, a megfelelő smink nélkül diszharmóniát eredményez, amely befolyásolja közérzetünket.

Életünk során számos olyan döntő helyzetbe kerülünk, amikor fontos a harmónikus, magabiztos fellépés. Egy ízlésesen, a karaktert, arcformát és öltözéket szem előtt tartva felhelyezett alkalmi smink, meghatározza a rólunk kialakított véleményt. Éppen ezért szükséges, hogy a smink legyen alkalomhoz illő, hiszen a smink titka a megszépítés, és nem a palástolás.
Mai rohanó világunkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az első benyomás. Üzletfeleink, partnereink rólunk kialakított véleményét hihetelen mértékben befolyásolja kisugárzásunk.
Ennek a harmóniának elengedhetetlen kelléke a profi smink. Egy tárgyalás, előadás- bemutató- prezentáció előadójaként vagy vendégeként is elvárás az alkalomhoz illő és megfelelően elkészített smink.

Alkalmi smink esetében az intenzívebb, színtelített, tartós, professzionális make up felhelyezésére kerül sor. Ezek mind árnyalatban, mind stílusban illeszkednek a ruházathoz, illetve az alkalomhoz.
Az alkalmi smink hangsúlyosabb, ami lehet eleganciát sugárzó, szexi, érzéki, titokzatos, de lehet egészen extravagáns is.

Alkalmak, amelyekre mindenképpen ajánlom professzionális sminkjeimet: színház, bál, ballagás, szalagavató, eljegyzés, esküvő, lakodalom, családi-baráti parti, céges rendezvények, meetingek, prezentációk, bemutatók.
Külön kategóriát jelentenek az extrém- extravagáns sminkek. Ezeket az alkotásokat nyilván nem a hétköznapokra ajánlom.
Viszont lehetnek olyan pillanatok az életünkben, amikor élhetünk a lehetőséggel és kipróbálhatjuk magunkat ezekben a szokatlan, meghökkentő, polgárpukkasztó, néha dekadens sminkekben.