Ultratone kezelés

Ultratone kezelés

– Hogyan dolgozik az Ultratone rendszer? –

Ultratone izomstimuláció, testlifting, arclifting, ultratone super pro 20, bio-computer,A készülékek elve a természetes mozgáshoz hasonlóan az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttatunk el, azok mozgatása érdekében. A különbség annyi, hogy ez nem a központi idegrendszer által vezérelve az idegpályákon keresztül történik, hanem a bőrfelületen keresztül, a precízen vezérelt Ultratone bio-computer optimális jelcsomagjai által. A létrejött mozgás akaratunktól független, erőfeszítés és fáradtság nélküli, kíméli az izületeket és mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől.
Az Ultratone elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb.
A 40-45 perces kezelési idő alatt a programok akár 600 kontrakciós ciklust is létrehozhatnak, melyek például egy hasformáló kezelést alapul véve 300 felüléssel egyenértékűek. Mindez természetesen a legkisebb erőfeszítés és utólagos éhség érzet nélkül.
Az Ultratone technikát fejlesztő tudósok célkitűzése kezdettől fogva az volt, hogy kellemes kezelés érzet mellett a lehető leghatékonyabb rendszert fejlesszék ki.
Ezért szakítaniuk kellett mind a kellemetlen és szúrós áramérzetet keltő ingeráramos technikával, mind pedig a kellemes kezelés érzet elérését területenként négy elektróda szükségességével elérő interferenciás készülékek hagyományos megoldásaival.
Az Ultratone olyan rendszert fejlesztett ki, amely területenként mindössze két elektródával képes biztosítani a teljesen sima kezelés érzetet. A titok egy speciális, az emberi agy természetes jeléhez hasonló bio-elektromos impulzus, az úgynevezett UltrawaveŽ hullámforma, amelyet az Ultratone fejlesztett ki és szabadalmaztatott. Ennek segítségével egy 20 elektródás Ultratone berendezéssel egy időben óriási hatásterületen, 10 különböző testrészen tudunk kezelést végezni. Ezzel többszörösére fokozhatók a kezelések alatt elérhető eredmények, a kellemes kezelés érzet fenntartása mellett.
Az extra hatékonyság megvalósításához az Ultratone berendezéseknek szintén speciális eszközei vannak. A hagyományos készülékek a kezelések típusától függően ugyan különféle, de egy kezelés során végig azonos jel paraméterekkel dolgoznak.
A tudományos neurológiai kutatások azonban kimutatták, hogy a központi idegrendszer a gyors izmokkal, a tömeg izmokkal, a testtartó izmokkal és a testformáló izmokkal való kommunikációja során jelek egész sorozatát állítja elő! Különböző jelmintákra és folyamatosan változó szekvenciákra van tehát szükség a tökéletes modellezéshez.
Ezért például az Ultratone Super Pro 20 készülék több mint kétmillió program kiválasztás futtatására alkalmas, és egyetlen kezelésen belül is 20-60 féle alprogram fut Ie, programonként 10 féle elektromos paraméter változtatása mellett. Ez az úgynevezett Fizioszekvenciálisan optimalizált program lefutás egyetlen kezelésen belül a felszíntől a mélyizom alapokig hatva képes elérni az izomrostok 100%-át, szemben a hagyományos torna által elérhető 50-60%-os aránnyal. Ez a tudományos torna az UltratoneŽ Gymnetics töredékére csökkenti a kívánt eredmények eléréséhez szükséges időt, biztosítva az új formák tartós megőrzését.
A szakterület vezető kutatóinak egybehangzó véleménye alapján az Ultratone típusú elektromos biostimuláció sokkal magasabb aktivitási szinteket tud elérni, mint bármely más tornáztatási módszer, az Ultratone rendszer adaptív potenciálja maximális.
További speciális tulajdonságok
Az Ultratone egyedi kompenzált monofázikus jele a kezelések teljes időtartamán keresztül képes nedvesség és hatóanyagok bejuttatásra. Elmarad az iontoforézis során időbeli korlátot jelentő elektrolízishatás, így az Ultratone hatóanyagoknak akár 30-45 perc időtartam áll rendelkezésükre hogy eljussanak akár a legmélyebb rétegekig. A szakembereknek test és arckezelésekhez komplett Ultratone hatóanyag választék áll rendelkezésére, amelyek maximalizálják a kezelések eredményeit. A karcsúsító kezelések többségénél elegendő az elektródákat vízzel megnedvesíteni a megfelelő kontaktus eléréséhez. Hatóanyagokat használunk azonban minden esetben az arckezelésekhez és olyan célirányos testkezelésekhez, mint pld. a cellulitisz vagy a mell Iifting kezelés.
Az Ultratone fejlesztési eredménye az a speciális Microcurrent (mikroáram) jelkomponens, amely képes a sejtfehérje termelődés felgyorsítására. Ezáltal az új bőrcellák felépítésének sebessége felgyorsul, és a bőrszerkezet teljes állománya megfiatalodik. Ez a speciális jel sajátosságainál fogva a sebgyógyulás felgyorsítására is alkalmas.
A professzionális készülékekbe két féle TENS jel is beépítésre került. Egyrészt a High Tens, amely a kezelések komfort érzetének fokozásával az elérhető intenzitásszinteket emeli másrészt az Endorphin Tens, mely terápiás fájdalomcsökkentésre! vagy akár a mentális terhelések oldására! stressz kezelésekre is használható.
Az új Super Pro 20 készülék több mint kétmillió féle programbeállítás futtatására alkalmas! kimeríthetetlen lehetőségeket biztosítva a legkülönfélébb kezelések számára. A kiválasztható 51 féle fizioszekvenciális program a legváltozatosabb testkozmetikai és plasztikai sebészet nélküli fiatalító kezelések elvégzésére teszi alkalmassá. Tíz önállóan szabályozható kimenetet tartalmaz húsz stimulációs tappanccsal, a professzionális nagy hatásfelület látványos eredmények elérése érdekében. Az alapprogramok mindegyike 20 alprogramból áll, amelyek az optimális és hosszú távú hatás elérését biztosítják. A szakembernek csak ki kell választania a kívánt kezelést és a készülék automatikusan lefuttatja a megfelelő programsorokat. A Pro 20 készülék rendszerei úgy lettek kialakítva, hogy az előre programozott kezelések rendkívül egyszerűen legyenek kivitelezhetők, azonban kifinomult computeres rendszerei az elmélyült tudású szakemberek legváltozatosabb elvárásait is képesek legyenek teljesíteni.

10 FÉLE ULTRATONE PROGRAM

Az Ultratone legújabb fejlesztése a Multi program felépítés. Lényege, hogy elektróda csoportokat képezünk, amellyel három különféle karakterű kezelést tudunk adni egyidőben az arc és a test különböző területei számára. A 30 féle super program 10 féle multifunkciós programmá van szervezve, amelyek mindegyike egyidejűleg 3 féle fizioszekvenciálisan optimalizált programot futtat, 60 féle alprogram részvételével. Az ütemeltéréssel, de egyidőben futó különböző programok egymás hatását erősítve csodálatos eredményeket nyújtanak.
1.      Szuperkarcsúsító Program 
a.) Ultra gyors méretcsökkentés,
b.) Karcsúsítás és tónusfokozás,
c.) Nyirokmasszázs
Három koncentrált Ultratone program méretcsökkentéshez, súlycsökkentéshez, zsírcsökkentéshez, folyadéktöbblet csökkentéshez és izomtónus fokozáshoz, szupergyors eredmények elérése érdekében.
2.      Szuperlifting, Feszesítő és tónusfokozó program 
a.)    Has és fenék,
b.)    Derék,
c.)    Nyirokmasszázs
Három különböző program speciális területekhez az eredmények maximalizálása céljából, valamint pontosan a kívánt helyek emeléshez, feszítéshez, nyirokmasszázshoz és tónusfokozáshoz.
3.      Multi test stlmulációs program
a.)    Csípő és combok,
b.)    Fenék,
c.)    Mell és karok
Tökéletesen kiegyensúlyozott, különálló programok karcsúsításhoz, alakformáláshoz, liftinghez és tónusfokozáshoz.
4.      Szuper ultragyors és mélytónus fokozó program
a)      Has és fenék,
b)      Derék és belső combok,
c)      Mell és külső combok
Ez a három program koncentrált stimulációt ad a mélyen fekvő, nagy testformáló izmoknak, hogy gyorsan csökkentse a többletzsírt és ugyanakkor
a)      Has és fenék,
b)      Derék és belső combok,
c)      Mell és külső combok
Ez a három program koncentrált stimulációt ad a mélyen fekvő, nagy testformáló izmoknak, hogy gyorsan csökkentse a többletzsírt és ugyanakkor emelje és formálja a mellet, a kar alatti részt és a comb területet.
5.      Szuper öregedés elleni arc és testprogram 
a)      Öregedés elleni arcemelés,
b)      Nyirokmasszázs,
c)      Cellulitisz kezelés
Azon klinikai bizonyítékok alapján, amelyek igazolják, hogy az Ultratone stimuláció képes felgyorsítani a szövetek megújulását, állíthatjuk, hogy ezek a multi programok jelentik az ideálisan kombinált arc és testkezelést az olyan érett nő számára, akinek teljes test és arcszépítésre és fiatalítása van szüksége.
6.      Arc és testlifting és feszesítés
a)      Facelifting és tónusfokozás,
b)      Mell és kar lifting és tónusfokozás,
c)      Has és csípő lifting és tónusfokozás
Ezeket a fizioszekvenciális programokat az olyan elfoglalt ügyfelek számára fejlesztenék ki, akiknél kombinálni kell az arc és a testkezeléseket. A gyengéd arc-stimuláció tökéletesen egyesül egy testméregtelenítő, emelő és tónusfokozó programmal.
7.      Szuper testépítés és izom kidolgozás
a.)    Hatos csomag és négyfejű izmok,
b.)    Vádli, fenék és tricepsz,
c.)    Mellizmok és bicepsz
A legjobb atléták és olimpiai edzők által végzett módszereket követve ezek a kombinált Ultratone programok növelik az izomtömeget, erőt és állóképességet. Testépítő programokhoz és sport edzésekhez ideális.
8.      Szuper rehabilltációs program 
a.)    Mellizmok és karok,
b.)    Has és négyfejű izmok,
c.)    Vádlik és hát
Ezek a sérülés utáni rehabilitációra szánt egyéni programok a pontosan megkívánt jeleket adják az izom és kötőszövet megújulásához a test különböző területein.
9.      Szuper testszobrászat
a.)    Mély izom lifting és tónusfokozás,
b.)    Cellulitisz kezelés és nyirokmasszázs,
c.)    Méretcsökkentés és feszesítés
Ezek az aktív tornával el nem érhető területek eléréséhez tervezett programok tartalmazzák az összes szükséges alakformáló és karcsúsító jelsorozatot. A kezelés csökkenti a cellulitot, fokozza a bőr és az izom tónusát, és csodálatos alakot hoz létre.
10.  Medencefenék, testtartás és öregedés elleni program
a.)    Testtartás javítás,
b.)    Medencefenék,
c.)    Nyirok-masszázs
A meggyengült, testtartásért felelős és medencefenék izmok fejlesztéséhez tervezett Ultratone multi program újra tonizálja az izmokat, visszaadja rugalmasságukat és kiegyenesíti a test tartását, lehetővé téve az ügyfél számára, hogy önbizalommal és energiával telt aktív életstílust folytasson.

11 FÉLE ULTRATONE ALAP PROGRAM

Biológiailag sorrendezett, fizioszekvenciálisan optimalizált alap programok a test és arc számára:

1.      Karcsúsítás és súlycsökkentés
A program szekvenciák a metabolikus sebesség fokozásával segítséget nyújtanak a felesleges zsír rétegek elégetésében, miközben fokozza az izmok tónusát, behúzza azokat és feszesíti a laza bőrt.
2.      Mély izomtónus fokozás
A program beállítások elérik azokat az izmokat is, amelyek normál módon még aktív tornával sem elérhetőek. Ezeknek a nagy testformáló izmoknak a megerősítése gyors és kitűnő testkarcsúsítási és építési eredményeket ad.
3.      Izom kidolgozás
Az intenzív fizioszekvenciális stimuláció aerobikusan transzformál ja a kidolgozatlan izmokat, íveket hoz létre, erősít és átformáz a tökéletes alak és a fitt test elérése céljából.
4.      Cellulitisz kezelés
A beállítások intenzív váltakozása elmasszírozza a felületi faggyú depozitokat, miközben az Ultratone Anti-Cellulit gél aktív hatóanyagai lejutnak a bőr mélyebb rétegeibe a hatás optimalizálása céljából. Eközben feszesíti, tonizálja, megemeli és karcsúsít ja a kezelt területeket.
5.      Nyirokmasszázs
A program egy mélyreható, nyugtató masszázst utánoz és nyirokkeringést aktivizáló, pumpáló hatást hoz létre. A többlet szövetnedvek és méreganyagok. eltávoznak, méregtelenítve a szervezetet és csökkentve a hasi és boka területek duzzadtságát.
6.      Sebészeti beavatkozás mentes arcfiatalítás
Ez valóban a leghatékonyabb, plasztikai sebészetet nem igénylő, rizikómentes arckezelő technológia. Egyesíti magában az arc-mikromasszázs, a tökéletes facelifting, a nedvesség infúzió, feszesítés, tónusfokozás, arc nyirokmasszázs és a bőrsejt fiatalítás kombinációjának előnyeit.
7.      Mellemelés, karok és kezek
Egy ilyen kezelésből álló kúra csodálatos, feszesen gömbölyű hatást ad a dekoltázsterületnek és szilárdan tartja a mellet, miközben a mikroáram és a precíz jelek sorozatos változása megfiatalítja a mell és a kar bőrrétegeit.
8.      Csípő, combok és popsi emelés és karcsúsítás
A mélyre hatoló impulzusok erőteljes és energetizáló sorozata kombinálva az Anti-cellulit beállításokat ideális program a “körte alak” hatás csökkentésére és a cellulitiszes depozitok elsimítására.
9.      Medencefenék, szülés utáni kezelés és testtartás javítás .
A speciális tappancs elrendezésekkel kombinált stimulációs jelek megerősítik és megfiatalítják a medencefeneket és a testtartó izmokat a rugalmasság visszaállítása és az alapvető belső szervek helyes tartása céljából. Ideális szülés és hosszabb ágyhoz kötöttség utáni helyreállító kezelés, egyben segít az inkontinencia panaszokon.
10.  Mélynedvesség Inlúziós, tónusfokozó program archoz és testhez
Ha a megfelelő alakformáló és Facelifting eredményeket már elértük, havi két alkalomból álló Ultratone kezelés biztosíthatja azt, hogy hosszan megtarthassuk valamennyi elért eredményt.
 Plussz egy: Ultragyors méretcsökkentés
Ideális demonstrációs program olyan kétkedő ügyfelek számára, akik meg kívánnak győződni a valóban kellemes kezelés érzetről, és mindössze 17 perc alatt hatékony és azonnali méretcsökkenési eredményeket kívánnak látni.