Tini kezelés

Tini kezelés

Menete hasonló a klasszikus tisztító kezelési eljáráshoz, de nem szerepel benne az arcmasszázs.
A gyakran gyulladt, irritált bőröket, mint tudjuk nem is tanácsos masszírozni.
A tini kezelés gyakorlatilag teljesen megegyezik a felnőtteknek ajánlott arckezeléssel. Az egyetlen különbség közöttük az, hogy a tini kezelésnél a tinédzserek pattanásos bőrének megfelelő hatóanyagokat használunk.
Hiszen a hormonváltozások okozta pattanásos bőrnek más hatóanyagokra van szükségük, mint az idősebbeknek (pl.: 25-30 éveseknek).
A problémás arcbőrt körültekintő figyelemmel és szaktudással szabad csak kezelni, steril kozmetikai feltételekkel és környezetben az ott rendelkezésre álló speciális segédeszközök alkalmazásával.
A tini kezelés célja a bőr megtisztítása a szennyeződésektől, a fölöslegesen felhalmozódott hámsejtektől, gyulladt mitesszerektől és pattanásoktól, továbbá az, hogy ezeknek a csúnya, gyulladt mitesszerek (comedo) és pattanások (akne) kialakulását megelőzzük.
A zsíros, pattanásos, problémás bőröknél különösen fontos a rendszeres havonta legalább egyszeri kezelés, illetve az otthoni napi szintű ápoló, tisztító, tonizáló, hidratáló gyógykozmetikumok használata.
Különleges készítmények, melyek hatékony gyulladáscsökkentő, faggyúmirigy működést szabályozó, hidratáló tulajdonságúak.
Egyéni felmérés után személyes tanácsadással segítünk a legoptimálisabb otthoni készítmények kiválasztásában.
Elfogadva segítségünket, betartva ajánlásainkat egy-két szakkezelést követően a legproblémásabb bőrön is látványos tisztulás és javulás tapasztalható.

Ajánljuk:

A tini kezelést azoknak a kis tinédzsereknek (12. életévtől) ajánljuk, akik most kezdik a kamasz éveiket. S most kezdenek a mitesszerek előbukkanni a rejtekhelyükről a bőrükön.