Test és arckezelés

Klasszikus arctisztító kezelések:

A klasszikus alapkezeléseinkben a mitesszerek, tisztátlanságok eltávolítása és a gyulladások megszüntetése a központi cél. Az igen kíméletes, de alapos bőrtisztítást követően a gyulladásokat és bőrirritációt kezeljük magas hatásfokú, professzionális eszközökkel (VIO, Bioptron, Lézer) és fertőtlenítő, nyugtató gyógykozmetikumokkal, pakolásokkal. Az alapkzelésünknek is szerves része a testi-lelki regenerációt elősegítő relaxációs arcmasszírozás. A kezelésünk befejeztével bőrtípusának megfelelő nappali készítményt juttatunk be a már kitisztult, megnyugodott, regenerálódott arcbőrének hidratálására.

Regeneráló kezelések:

Az arctisztitító kezeléseken túl, ahol a mitesszerek eltávolítása az elsődleges cél, szükségünk van a bőr intenzívebb ápolására, úgynevezett regeneráló arckezelő eljárásokra. Speciális helyzetekből adódóan, illetve bizonyos genetikai adottságok okán, de elsősorban a kor előrehaladtával bőrünk több figyelmet és törődést igényel. Szalonunkban jelenleg tizenkét különböző típusú professzionális kozmetikai készülék, még több kezelési technika, és számos kapcsolható szépészeti eljárás várja megoldandó problémáinak, elképzelésének és igényének megfelelően. Végül, de nem utolsó sorban gyakorlott kezeink, pozitív energiáink nyújtják a maximális kényeztetést és teljes ellazulást vendégeinknek. Gondos munkánk eredménye az energiával és életerővel telt ragyogó arcbőr.

Tini kezelés:

Menete hasonló a klasszikus tisztító kezelési eljáráshoz, de nem szerepel benne az arcmasszázs. A gyakran gyulladt, irritált bőröket, mint tudjuk nem is tanácsos masszírozni. A problémás arcbőrt körültekintő figyelemmel és szaktudással szabad csak kezelni, steril kozmetikai feltételekkel és környezetben az ott rendelkezésre álló speciális segédeszközök alkalmazásával. A zsíros, pattanásos, problémás bőröknél különösen fontos a rendszeres havonta legalább egyszeri kezelés, illetve az otthoni napi szintű ápoló, tisztító, tonizáló, hidratáló gyógykozmetikumok használata. Különleges készítmények, melyek hatékony gyulladáscsökkentő, faggyúmirigy működést szabályozó, hidratáló tulajdonságúak. Egyéni felmérés után személyes tanácsadással segítünk a legoptimálisabb otthoni készítmények kiválasztásában. Elfogadva segítségünket, betartva ajánlásainkat egy-két szakkezelést követően a legproblémásabb bőrön is látványos tisztulás és javulás tapasztalható.

Férfi arckezelések:

“A szépség koronáját a TEREMTÉS KORONÁJÁNAK !”
Ma már nem csak a nők számára fontos az ápoltság és jó megjelenés. Küzdelmes világunkban minden férfinek szüksége van a jólápoltságra, töltődésre, a megnyerő megjelenéshez és sikerhez, mind az üzleti, mind a magánéletben. Tudjuk, hogy a férfiak bőre ellenállóbb, de a folytonos borotválkozási procedúrának kitéve, könnyen gyulladásos és irritált elváltozásokat produkálhat. A hormonális háttérből adódóan zsíros bőrüknek rendszeres tisztításra, gyulladáscsökkentésre, keringésjavitásra van szüksége. Hozzáértő szakértelemmel várjuk kedves férfivendégeinket tisztító-, regeneráló arckezelésekre, arc- és testmasszázsra, alakformálásra, fogyasztásra, szőrtelenítésre, vagy kézápolásra. Ez szalonunkban nem csak a hölgyek kiváltsága!

Arc masszázsok, pakolások, ampullák:

A pozitív energiákkal töltött és végzett arcmasszázsnál, talán csak egy egész testre kiterjedő masszázskezelés lehet kellemesebb és jótékonyabb hatású. Az arcmasszázs technikák, mozdulatok a kozmetikai készítmények hatékonyabb felszívódását segítik, a bőr tonizálását, regenerálását, szerkezeti struktúrájának javulását és a testi-lelki relaxációt feltöltődést is biztosítják. Kezeléseink során kizárólag természetes alapanyagú pakolásokat használunk.Széles skálájú speciális ampulla sorozatunk teszi még változatosabbá kezelési lehetőségeinket.