Hámlasztás, 2B biológiai hámlasztás

Hámlasztás, 2B biológiai hámlasztás

Hydroabrasion vízsugárral hámlaszt, serkentve akár a fiatal, pattanásos, akár az érettebb, megvastagodott bőr önmegújító folyamatait. Megnyugtatja, hidratálttá teszi a bőr szövetét, és átmasszírozva élénkíti keringését.

30 perc alatt, egy készülékkel 3 klasszikus kozmetikai kezelés (hámlasztás, hidratálás, nyirokmasszázs) látványos eredményei érhetők el: megtisztított, hidratált bőr, nyugodt szövet és megélénkült keringés!

Hámlasztás-hidratálás – amikor a bőr is fellélegzik…

30 perc alatt, egy készülékkel 3 klasszikus kozmetikai kezelés (hámlasztás, hidratálás, nyirokmasszázs). Látványos eredmények érhetők el: megtisztított, hidratált bőr, nyugodt szövet és megélénkült keringés!

A kezelés célja az elhalt hámlemezek eltávolítása, és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. A víz energiája megnyugtatja, hidratálttá teszi a bőr szövetét, és átmasszírozva élénkíti keringését.

Ha a kezelést kúraszerűen használjuk és a kúrák között szinten tartó kezeléseket végzünk, akkor sok esetben mellőzni lehet a különböző savakat és egyéb vegyi anyagokat. A nyomkodás gyakorta elmaradhat, vagy minimalizálódik és könnyebbé válik.

Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az akár érzékeny, papírvékonyságú, fiatal, aknés, vagy érett, megvastagodott hámszövetű bőr.

Alkalmazási terület

 • Gyulladt, pattanásos bőr
 • Száraz bőr
 • Fakó bőr
 • Érett bőr
 • Dohányzás által károsított bőr
 • Napkárosított bőr
 • Szemkörüli ráncocskák
 • Ajak körüli ráncocskák
 • Vízhiányos bőr
 • Szemkörüli duzzanatok
 • Forradások, melyek nem halványultak el kellő mértékben

Professzionális arcápolás a gyönyörű bőrért!

3 klasszikus kozmetikai kezelés egy készülékben 30 perc alatt (hámlasztás, hidratálás, nyirokmasszázs) látványos eredményei érhetők el: megtisztított, hidratált bőr, nyugodt szövet és megélénkült keringés.

A kezelések célja az elhalt hámlemezek eltávolítása és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése.

Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az akár érzékeny, papírvékonyságú, fiatal, aknés, vagy érett, megvastagodott hámszövetű bőr. A bőrirritációk gyors javulást mutatnak és az egyenetlen festékezettség, a pigment foltok halványodnak. A kezelések mindegyike arcon és testen is alkalmazható.

A gép technológiai leírása

A gép három klasszikus kozmetikai folyamat kombinációját adja.

Hámlasztás

A kezelőfej hegye 35 000 rezgést vált ki másodpercenként a bőr megérintésekor.

A kezelőfej hatása folytán a felületi, enyhe peelingtől egészen a mély peelingezésig lehet a kezeléseket végezni.

A vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro robbanások viszik magukkal az elhalt hámlemezkéket, a felületi szennyeződéseket és a gyulladások egy részét.

Hidratálás

Az elasztikus hullámok páraszerűen permetezik szét a felvitt folyadékot, ami lehet víz, hidratáló gél, vagy akár regeneráló ampulla.

Ezek a mikroszkopikus nagyságú folyadékcseppek a speciális kezelőfejnek és az alacsony frekvenciás ultrahangnak köszönhetően valóban azokban a rétegekben hatnak, ahol arra szükség van.

Az eredmény: kitűnő nedvességgel ellátott bőr.

Nyirokmasszázs

A kezelés során a sejtmegújulás folyamatait lehet fokozni, úgy, hogy a helyi anyagcsere szabályozódik.

Alkalmazási terület

Gyulladt, pattanásos bőr >

Száraz bőr >

Fakó bőr >

Érett bőr >

Dohányzás által károsított bőr >

Napkárosított bőr >

Szemkörüli ráncocskák >

Ajak körüli ráncocskák >

Vízhiányos bőr >

Szemkörüli duzzanatok >

Forradások, melyek nem halványultak el kellő mértékben >

2B Biológiai hámlasztás

A 2B Biológiai hámlasztás lényege: alkalmanként, de leginkább kúraszerűen alkalmazható mélyhámlasztó- és tisztító program, látványos eredménnyel. A hámlasztáshoz a Bio Peeling hámlasztó port és a Bio Peeling Préparation elegyítő anyagot alkalmazzuk. Biológiai hámlasztás, mivel az eljárás mindenféle savak, kémiai anyagok és a bőr csiszolása nélkül meg végbe. Így elmaradnak a hámlasztó eljárások ismert mellékhatásai – foltosodás, túlcsiszolás, bőr elszíneződés. A 100%-ig természetes hatóanyagokkal történő kezelés során a bőr sejtrétegeit élénkítjük – biológiai és mechanikai gerjesztés útján.
biohámlasztás alatt a következőt értjük:
BIOMEGÚJULÁS
 – mindenféle savak, kémiai anyagok és bőr csiszolása nélkül megy végbe a bőr megújulása. Elmaradnak tehát az előbb megnevezett hámlasztó eljárások ismert mellékhatásai (túlcsiszolás, a bőr elszíneződése, foltosodás stb.) is.
100 %-ig természetes hatóanyagokkal történő hámlasztás segítségével tulajdonképpen a bőr sejtrétegeit élénkítjük: biológiai és mechanikai gerjesztés útján.
Az ötlet a bőr reakciójának megfigyeléséből ered: amikor egy idegen test, pl. egy faszálka hatol a bőrbe, azon a helyen gyulladás keletkezik, majd elhal a hámréteg. Ezáltal tud az idegen test természetes módon a bőrből eltávozni, kilökődni. A „gyógyulást” követően pedig sejtosztódás által pedig egy új hámszövet alakul ki.
A Tangea 2B algás hámlasztás elmélete pontosan ezen a megfigyelésen alapul: apró idegen testek hatolnak a bőrbe, az ún. „mikrotűk”. A biológiai algás hámlasztó anyagnak a hatóanyagai, az ásványi anyagokban gazdag tengeri szivacs és a mikro kvarckristályok együttesen tartalmazzák ezeket a mikroszkopikus nagyságú tűket.
Ezek masszírozás útján a bőrbe hatolnak, ott egy-két napon keresztül bent maradnak, majd azt követően távoznak, amelyet hámlás kísér.
Az arcbőr ciklikusan, 28 naponta természetes módon megújul. Az algás hámlasztás naturális hatóanyagok kölcsönhatására épül, így könnyedén alkalmazkodik a bőr ön-revitalizáló folyamataihoz is. Ezért nevezhetjük ezt az eljárást bio-megújulásnak is.
A termékben található egyéb hatóanyagok a hámlási folyamat gerjesztésén kívül:

 • összehúzó hatást váltanak ki,
 • fokozzák a helyi vér- és nyirokkeringést, valamint
 • táplálják,
 • nyugtatják,
 • fertőtlenítik a bőrt.

2B / BioBeauty algás hámlasztás  – Új !

Lényege: alkalmanként , de leginkább kúraszerűen alkalmazható mélyhámlasztó és –tisztitó program,látványos eredménnyel.
Biohámlasztás lényege – mindenféle savak, kémiai anyagok és bőr csiszolása nélkül megy végbe a bőr megújulása. A 100 %-ig természetes hatóanyagokkal történő hámlasztás segitségével tulajdonképpen a bőr sejtrétegeit élénkitjük : biológia és mechanikai gerjesztés útján.
Elmélete : apró idegen testek hatolnak a bőrbe, az ún. „mikrotűk”. A biológiai hámlasztó anyagnak a hatóanyagai, az ásványi anyagokban gazdag tengeri szivacs és a mikro kvarckristályok együttesen tartalmazzák ezeket a mikroszkopikus nagyságú tűket.
Ezek elég erősek és élesek ahhoz, hogy masszirozás utján a bőrbe hatolhassanak,ott egy-két napon keresztül bent maradhassanak,majd azt követően távozzanak , amelyet hámlás kisér.
Az arcbőr 28 naponta természetes módon megújul.Az algás hámlasztás naturális hatóanyagok kölcsönhatására épül, igy könnyebben alkalmazkodik a bőr önrevitalizáló folyamataihoz is.Ezért nevezhetjük ezt az eljárást bio – megújulásnak is.

Hatásai:
– összehúzó
– helyi vér- és nyirokkeringés fokozása
– táplál
– nyugtat
– fertőtlenit
– csökkenti a ráncok mélységét
– aktivizálja a sejtosztódást = kevésbé láthatók a szeplők,májfoltok,hegek, aknék nyomai
– a bőr fellélegzik
– a bőr mélyebb rétegeibe is behatol = szép bőr lesz a kezelés eredménye
– a kezelés teljesen veszélytelen,mert kémiai és savas anygok használatanak mellőzésével érünk el eredményt
Mellékhatás:
– kezelést követően : bőrpirosodás,melegségérzet,érzékenység,viszketés
-1-2 nap múlva : bőrpirosodás,érzékenység
– 3.nap után hámlás (3-6 napig eltarthat)

Javallt:
– érett,ráncos , napkárositotta bőr
– fakó bőr
– aknés,tágpórusú bőr
– kevert, problémás bőr
– pigmentfoltos bőr

Ellenjavallatok :
– napsütés és nyári időszak
– szolárium
– önbarnitók használata
A kezelést követő 2 hétig nem alkalmazható eljárások mert érzékenységet,allergiát,hipo és hiperpigmentációt válthat ki

Kúrajavaslat :
– 4 héten keresztül
– heti 1 kezelés
– évente 2-szer ismételhető meg a kúra
– szükség esetén : alklmanként is elvégezhető a hámlasztó eljárás
– az eljárás hatékonységa : fokozható 5 nap elteltével Hydroabrasion eljárással,vagy hanyományos hidratáló kozmetikai kezeléssel